VALGETS KVALER: – Alt jeg har smakt på er veldig godt, sier Peder Kanestrøm (i midten), og klarer ikke helt bestemme seg for hva han skal kjøpe. Silje Strickert hos Stenaasen deler ut smaksprøver og synes dagen tegner til å bli bra da vi snakker med henne. Foto: Ingrid Hemming
VALGETS KVALER: – Alt jeg har smakt på er veldig godt, sier Peder Kanestrøm (i midten), og klarer ikke helt bestemme seg for hva han skal kjøpe. Silje Strickert hos Stenaasen deler ut smaksprøver og synes dagen tegner til å bli bra da vi snakker med henne. Foto: Ingrid Hemming

Trøndersk matfestival på Nilsenhjørnet:

– Har gitt mange produsenter ekstra mye arbeid

– Trøndelag er kåret til European Region of Gastronomy 2022 (ERG), noe som gir mye oppmerksomhet og mange tilleggsarrangement sier Marit Evanger hos Rørosmat.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS