SOSIALT: Det er litt jobb å lage både lefse, lemse og flatbrød, men jobben blir vesentlig lettere i godt lag. Det er halve poenget med å møtes for å gjøre jobben sammen: praten, hjelpa eller bare det å stå sammen og jobbe. Det var slik de overførte kunnskap før i tida, og det er en like god metode i dag. Guri Nordsveen, til venstre, kaller bare Ane Lusie Kjelsberg for ekspertisen. Foto: Morten Haugseggen
SOSIALT: Det er litt jobb å lage både lefse, lemse og flatbrød, men jobben blir vesentlig lettere i godt lag. Det er halve poenget med å møtes for å gjøre jobben sammen: praten, hjelpa eller bare det å stå sammen og jobbe. Det var slik de overførte kunnskap før i tida, og det er en like god metode i dag. Guri Nordsveen, til venstre, kaller bare Ane Lusie Kjelsberg for ekspertisen. Foto: Morten Haugseggen

Samles for å bake hvert år:

– Bare å trille en gang til

Hvert år, i passe avstand til julekvelden, samles en gjeng – de fleste av dem kvinner – i Feragen samfunnshus for å bake. Kan det bli mer tradisjonelt?

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS