MYE FOLK. Det er praktisk å være flere par hender når pølsene skal stappes. Fra venstre: Mia Mjelva, Jan Erik Øvergård, Åste Øverby, Ingulf Os og Bente Kristiansen. Foto: Annikki Torgersen
MYE FOLK. Det er praktisk å være flere par hender når pølsene skal stappes. Fra venstre: Mia Mjelva, Jan Erik Øvergård, Åste Øverby, Ingulf Os og Bente Kristiansen. Foto: Annikki Torgersen

Surpølse på gammelmåten

Da matentusiastene i Slow Food Røros skulle lage surpølse, ville de lage det på gammelmåten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS