VIL LAGE NOE EGET: Til våren avslutter Faste Grödt studiet av lokal matkultur hos Fagskolen i Hordaland, og da vil han satse på lokalmat på fulltid gjennom foretaket Grodt Matkultur. – Målet mitt har alltid vært å komme tilbake til Haltdalen for å lage noe eget, sier han. Da blir steketakka god å ha. Foto: Eskil Buseth Folstad
VIL LAGE NOE EGET: Til våren avslutter Faste Grödt studiet av lokal matkultur hos Fagskolen i Hordaland, og da vil han satse på lokalmat på fulltid gjennom foretaket Grodt Matkultur. – Målet mitt har alltid vært å komme tilbake til Haltdalen for å lage noe eget, sier han. Da blir steketakka god å ha. Foto: Eskil Buseth Folstad

Vil gjøre stabbur til butikk

Til våren er Faste Grödt fra Haltdalen ferdig utdannet som fagtekniker for lokalmat. Da er målet å kunne leve av lokalmat på fulltid, og han håper å få etablert et utsalgssted i hjembygda. Det kan dukke opp i stabburet på gården.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS