PERMITTERT: Asbjørn Flatberg fra Haltdalen er frokostvert på Bergstadens Hotel. Han har blitt permittert tre ganger siden pandemien kom til Norge. – Mange ansatte i bransjen opplever nå en krevende situasjon, sier han. Foto: Eskil Buseth Folstad
PERMITTERT: Asbjørn Flatberg fra Haltdalen er frokostvert på Bergstadens Hotel. Han har blitt permittert tre ganger siden pandemien kom til Norge. – Mange ansatte i bransjen opplever nå en krevende situasjon, sier han. Foto: Eskil Buseth Folstad

Asbjørn har vært permittert tre ganger det siste året

Asbjørn Flatberg og flere av hans kolleger ved Bergstadens Hotel har blitt permittert intet mindre enn tre ganger siden mars i fjor. – Det er ingen tvil om at næringa vår har fått lide, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS