Fjell-Ljom

Vil sette mobbing blant voksne på agendaen

Vil sette mobbing blant voksne på agendaen

Publisert:

– Er du lei av ordet «skam»? La oss få bruke det en aller siste gang i det nye ordet «mobbeskam», skriver Røroslista i dette leserbrevet.

– Hitterdalen, du vakre og farlige

– Hitterdalen, du vakre og farlige

Publisert:

Hitterdalen om morgenen er vakker, men dessverre ikke helt ufarlig, skriver syklist Frode Skanke i dette leserbrevet.

Ren Røros – om å snu et selskap mot framtida

Ren Røros – om å snu et selskap mot framtida

Publisert:

At Ren Røros har ambisiøse aksjonærer som er opptatt av selskapet er positivt, skriver styreleder i Ren Røros AS, Per Morten Hoff, i et svar til Jostein Økdal.

– Vi må aldri gi opp kampen mot mobbing i skolen

– Vi må aldri gi opp kampen mot mobbing i skolen

Publisert:

Det virker som man har hoppet bukk over et av de mest alvorligste problemene i skolen i denne valgkampen. Jeg snakker om mobbing i skolen. Det skriver Røros Senterpartis tredjekandidat, Stein Petter Haugen.

 – Ap og SV bør innrømme at de har sviktet

– Ap og SV bør innrømme at de har sviktet

Publisert:

Når foreldre varsler om at barn ikke kan delta i organisert idrett fordi det koster for mye, bør Ap og SV, som såkalte forsvarere av utjevning av forskjeller og barnefattigdom, innrømme at de har sviktet, skriver Anne Sofie Bonde i dette leserbrevet.

– Røros kommune trenger ny ledelse

– Røros kommune trenger ny ledelse

Publisert:

Som hytteeier på Røros bosatt i annen kommune er det flere grunner til å anbefale at folket på Røros stemmer for ny politisk ledelse, skriver hyttemedeier Richard Kollstrøm i dette leserbrevet.

Ny ordfører på Røros

Publisert:

Isak Veierud Busch er best skikket til oppgaven som ordfører, skriver nestleder i Røros Arbeiderparti, Anne Grethe Beck Andersen.

– Jeg er klar for et skifte i politikken

– Jeg er klar for et skifte i politikken

Publisert: - Oppdatert: 06.09.2019 kl 17:35

Røros Høyres ordfører kandidat, Rob Veldhuis, er særdeles dedikert og jobber målrettet, hardt og langsiktig, skriver leder i Røros Høyre, Mona W. Slettum.

– Feragens Fake News

– Feragens Fake News

Publisert: - Oppdatert: 06.09.2019 kl 13:54

Jeg hadde tidlig i valgkampen bestemt meg for å prøve å ikke kommentere de andre partienes politikk og utspill. MDG på Røros har tydeligvis lagt seg på en annen linje, skriver Senterpartiets ordførerkandidat i Røros, Guri Heggem.

Røros E-verk og bruk av penger

– Jeg tror ikke Røros E-verk vil overleve

Publisert:

– Jeg tror ikke Røros E-verk vil overleve fremtiden med sin svake økonomi og en kjempestor gjeld og et linjenett som skal fornyes og vedlikeholdes, skriver Jostein Økdal i dette leserbrevet.

– Populis--tisk å forslå å fjerne eiendoms--skatt

– Populis­tisk å forslå å fjerne eiendoms­skatt

Publisert:

Ved å fjerne eiendomsskatten helt, vil det gå utover både oppvekst, pleie og omsorg, skriver ordførerkandidat for Holtålen Arbeiderparti, Dag Knudsen.

– Arbeiderpartiet bør si nei til snøskuterled

– Arbeiderpartiet bør si nei til snøskuterled

Publisert:

– Det virker helt meningsløst og totalt ulogisk å tillate motorferdsel i utmark – til fornøyelseskjøring, skriver tre representanter i Røros Arbeiderparti i dette leserbrevet.

– Det handler om framtida vår

– Det handler om framtida vår

Publisert:

Vårt mål er at det skal være enkelt å velge Holtålen den dagen valget skal tas, skriver ordførerkandidat for Framtida Holtålen, Arve Hitterdal.

– Rørosvidda bør fortsatt forbindes med fred og ro

Publisert:

Sverre Gullikstad skriver i dette leserbrevet at Røros kommune bør si nei til snøskuterløyper.

– Å sette mennesker ut på anbud

– Å sette mennesker ut på anbud

Publisert: - Oppdatert: 04.09.2019 kl 16:02

Litt som når man konkurrerer om å selge den «beste varen» til billigst mulig pris, skriver leder i Holtålen Arbeiderparti, Ann Elisabeth Hansvold, i dette leserbrevet.

– Et løft for jernbanen i Trøndelag

– Et løft for jernbanen i Trøndelag

Publisert:

Vi må sørge for en høyere standard for alle reisende, skriver førstekandidat for Venstre, Sophie Gjesdahl Noach, i dette leserbrevet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...