Fjell-Ljom

– Skuffende av Røros IL

– Skuffende av Røros IL

Publisert:

– Idrettslaget hadde muligheter for å komme i en posisjon til å bygge en sterk og god klubbkultur i framtida. Den muligheten benyttet de ikke denne gang, skriver Fjell-Ljom på lederplass.

Stadige strømbrudd

Stadige strømbrudd

Publisert: - Oppdatert: 01.11.2019 kl 13:07

– Det siste året har vi registrert fire strømbrudd i distriktet i sommerhalvåret, og det er altfor mange, skriver Fjell-Ljom på lederplass denne uka.

– Har du ikke allerede svart, er det på tide

Om HUNT:

– Har du ikke allerede svart, er det på tide

Publisert:

– Ved å delta bidrar vi til viktig helseforskning, og HUNT er viktig med tanke på forebygging og behandling, skriver Fjell-Ljom på lederplass denne uka.

Konstituering og kjønnsbalanse

Konstituering og kjønnsbalanse

Publisert:

– Tre av fire kandidater fra de tre samarbeidspartiene i Holtålen er menn, og det tillater ikke loven, skriver Fjell-Ljom i ukas leder.

Milliontap på vannkraft

Milliontap på vannkraft

Publisert:

– Dette er sentralisering av verste sort, skriver Fjell-Ljom i ukas leder.

Falkberget hedres

Falkberget hedres

Publisert:

– Falkberget var nok det enkeltmennesket som har betydd mest for Røros-samfunnet, skriver Fjell-Ljom på lederplass denne uka.

– Vi håper Artut kulturfest blir en årlig tradisjon

– Vi håper Artut kulturfest blir en årlig tradisjon

Publisert:

Røros er mange år blitt kåret til Norges kulturkommune nummer en. Artut kulturfest er et godt og viktig tilskudd til kulturtilbudet i kommunen hvor ulike kulturuttrykk presenteres, skriver Fjell-Ljom på lederplass denne uka.

– Ny politisk ledelse

– Ny politisk ledelse

Publisert:

– Dette kan bli bra for Holtålen, skriver Fjell-Ljom på lederplass denne uka.

Vinnere og tapere i valget

Vinnere og tapere i valget

Publisert: - Oppdatert: 13.09.2019 kl 09:15

– I Holtålen er det fortsatt duket for en thriller, skriver Fjell-Ljom på lederplass.

Fjell-Ljom satser

Fjell-Ljom satser

Publisert:

Les ukas leder her.

Storsatsing på meieri

Storsatsing på meieri

Publisert: - Oppdatert: 01.09.2019 kl 11:52

Rørosmeieriet er kjerringa mot strømmen i næringslivet i Røros og i norsk meieribransje. Rørosmeieriet er bygd opp sten for sten, og etter to år med utbygging til rundt 100 millioner kroner, kunne den driftige meieribestyreren Trond V. Lund i går åpne nybygget.

Johan Falkberget bibliotek

Johan Falkberget bibliotek

Publisert: - Oppdatert: 12.08.2019 kl 11:23

To arkitektstudenter fra NTNU har i en masteroppgave sett på muligheten for å bygge et Falkberget litteraturhus på Røros. De mener Rådhusgården er et egnet sted som kan gi positive ringvirkninger. I dagens avis presenterer vi studentenes tegninger og planer.

Fare for nedgang  i flytrafikken

Fare for nedgang i flytrafikken

Publisert: - Oppdatert: 08.07.2019 kl 20:58

Air Leap var ikke det flyselskapet vi ønsket oss nå, men vi må gi selskapet en sjanse.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...