FATLAND OG RØROS SLAKTERI: Fra venstre: Anders Sørheim Hundseid, konsernsjef i Fatland AS, Kjell Ove Oftedal, daglig leder Røros Slakteri AS, Jan Håvard Refsethås, styreleder i Røros Slakteri AS og Axel Dønnum Jensen, leder for slakterivirksomhet ved Fatland Oslo. Foto: Privat
FATLAND OG RØROS SLAKTERI: Fra venstre: Anders Sørheim Hundseid, konsernsjef i Fatland AS, Kjell Ove Oftedal, daglig leder Røros Slakteri AS, Jan Håvard Refsethås, styreleder i Røros Slakteri AS og Axel Dønnum Jensen, leder for slakterivirksomhet ved Fatland Oslo. Foto: Privat

Øker satsingen på lokalmat

Røros Slakteri og Fatland utvider samarbeidsavtalen for å bli større på slakting i Østerdalen og Gudbrandsdalen. Samtidig ønsker Fatland å bidra til Røroskjøtt sin satsing på økologisk kjøtt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS