Nå starter neste del av løpet

OVERTAR STAFETTPINNEN: – Fjell-Ljom skal fortsatt være irriterende, plagsom, provoserende, men også opplysende, engasjerende og inspirerende, sier ny redaktør og daglig leder i Fjell-Ljom, Liv Maren Mæhre Vold.

Det er noe både litt skremmende og spennende med å overta en stafettpinne. En annen har løpt løpet før deg og skal få slappe av etter siste innspurt.

Publisert

Sjøl skal du gå løs på en løype du ennå ikke er helt sikker på hvor går, hvor lang den er, eller hvor bratte bakker du møter. 

Det eneste du har å stole på er at du er forberedt, tilstrekkelig trent og har pakket sekken riktig før turen. Slik føles det også å skulle ta over stafettpinnen i en av landets eldste aviser. 

15 år gamle Liv Maren hadde nok ikke sett for seg å en dag sitte som ansvarlig redaktør for en av landets eldste aviser da hun som utplasseringselev ble satt til å renskrive orienteringsresultater i Trønder-Avisa.

Det er årtier - mange av dem - med tradisjon, kultur, erfaring og historie som skal forvaltes. Det er mye mer enn ei avis, mye mer enn å gi leserne de siste oppdaterte nyhetene hver dag gjennom året. 

Det jeg kan love er at avisa fortsatt skal være irriterende, plagsom, provoserende, men også opplysende, engasjerende og inspirerende.

Ord er makt og skal håndteres deretter. Det kan være både sverd og fjær, fyrstikk og bensin. Vi skal først og fremst ivareta leserne og innbyggerne våre i Røros og Holtålen, gi dere det dere forventer og i tillegg det lille ekstra. Det viktigste av alt, er at vi fortsatt skal være Ljomen fra fjellet. 

Liv Maren Mæhre Vold, Redaktør i Fjell-Ljom

Powered by Labrador CMS