SOM DEN ER: Interiøret ved Peder Hiort Mathus blir omtrent som det er i dag. Derimot skal menyen endres vesentlig, og de yngre kundene skal få mye mer oppmerksomhet. Jan Idar Slettan fra Tynset har fått ansvaret med dette arbeidet. Foto: Morten Haugseggen
SOM DEN ER: Interiøret ved Peder Hiort Mathus blir omtrent som det er i dag. Derimot skal menyen endres vesentlig, og de yngre kundene skal få mye mer oppmerksomhet. Jan Idar Slettan fra Tynset har fått ansvaret med dette arbeidet. Foto: Morten Haugseggen

Peder Hiort Mathus blir familierestaurant:

Jan Idar Slettan ansatt som daglig leder

I forbindelse med ombyggingen ved Bergstaden Hotel får også Peder Hiort Mathus en ny rolle. Fokuset skal framover være rettet mot familiekundene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS