Fjell-Ljom

Notiser Vis alle

Ingen positive prøver mandag

Publisert: 06.04.2020 kl 17:02

Kommuneoverlegen opplyser at ingen har testet positivt for koronaviruset i Røros og Holtålen mandag. Det er ikke opplyst om hvor mange som er ...

Les hele

20 millioner mer til krisefôr

Publisert: 06.04.2020 kl 08:54

Regjeringa foreslår å gi 20 millioner kroner ekstra til krisefôr for rein. Store deler av reindrifta er ramma av beitekrise, på grunn av mye snø ...

Les hele

White House of Candles legger ned på Røros

Publisert: 01.04.2020 kl 14:56

White House of Candles legger ned virksomheten på Røros, og satser heller på å utvikle utsalget på Os. Nedleggelsen kommer etter kun et år i ...

Les hele

Humanistisk konfirmasjon i oktober

Publisert: 31.03.2020 kl 14:13

Human-Etisk Forbund har bestemt at årets seremoni i forbindelse med humanistisk konfirmasjon skal foregå på Storstuggu 31. oktober. Til sammen 16 ...

Les hele

Les e-avisa

Gallup

Er påskeplanene dine endret på grunn av koronasituasjonen?

Fly Røros

LPA115

Fra
Oslo
Ankomst
6. apr kl 19:15
Status
Ny tid 6. apr kl 18:56

LPA115

Til
Ørland
Avgang
6. apr kl 19:35
Status
 

Tjenesten er levert av Avinor

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...