Gir ut ny låt:

– Noen ganger betyr utgivelser noe ekstra spesielt

VEGARD DAHL: – Noen ganger betyr utgivelser noe ekstra spesielt.

Vegar Dahl gir ut singelen «God natt kaptein» fredag 19. juli. Sangen er skrevet til Peder Angel Lundquist Langen.

Publisert Sist oppdatert

– Noen ganger betyr utgivelser noe ekstra spesielt. «God natt kaptein» er skrevet til ung mann fra Røros som forlot oss altfor tidlig. Det sier Vegard Dahl i en pressemelding.

Dahl sier i pressemeldingen at Peder Angel Lundquist Langen var bare 19 år da han valgte å ta sitt eget liv. 

– Hendelsen har fått stor dekning i nasjonale medier da hendelsen settes i sammenheng med en årelang mobbehistorie, understreker Dahl.

Coveret til singelen «God natt kaptein».

Dahl framhever i pressemeldingen at Peder Angel var et stort sang- og skuespillertalent og kom blant annet til semifinalen i norske talenter på Tv2. 

– Hans siste rolle var som «kaptein Menzonius» i Norges største utendørs musikkspill Elden.

 «God natt kaptein» er skrevet av Vegar som en hyllest til Peder Angel og som en påminnelse om at vi har ingen flere å miste.

Spindelsvake strenger

Vegar Dahl er låtskriver og artist og har i mange år produsert låter og spilt sammen med bandet Sønvis og Save me Barry. Han er også kjent fra julekonsertene Bergfolkets Julefred som har gått for fulle hus på Røros, Trondheim, Oslo og andre steder rundt omkring i landet. 

Vegar Dahl har også gitt ut flere singler og hans sanger er spilt på lokale og nasjonale radiostasjoner. I 2021 gav Vegar ut sitt første soloalbum «Spindelsvake strenger» På dette albumet samarbeidet Vegar blant annet med Ole Paus og sammen lagde de og sang duetten «Sangen om de glemte». 

Sangen om de glemte var av landets 50 mest delte sanger i dagene etter Paus sin bortgang.

Powered by Labrador CMS