Håndlager hver eneste marengs

HÅNDARBEID: Heidi Haugen og Sandra Masaitiene er i full gang med å lage marengsbunner på Galåvolden Gård. Begge to er også fullt involvert i produktutviklinga av det nye dessertproduktet. Foto: Trond Haugan
HÅNDARBEID: Heidi Haugen og Sandra Masaitiene er i full gang med å lage marengsbunner på Galåvolden Gård. Begge to er også fullt involvert i produktutviklinga av det nye dessertproduktet. Foto: Trond Haugan

På Havsjøveien næringspark står Heidi Haugen og Sandra Masaitiene bøyd over hvert sitt stekebrett, begge er i full gang med å lage marengsbunner med sine respektive kakesprøyter.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS