SOMMELIER: Kim Waldahl Hasund er utdannet vinkelner og sommelier. En viktig del av en vinsmakingskveld er å lytte til og svare på spørsmål fra gjestene, som han gjør her. Foto: Morten Haugseggen
SOMMELIER: Kim Waldahl Hasund er utdannet vinkelner og sommelier. En viktig del av en vinsmakingskveld er å lytte til og svare på spørsmål fra gjestene, som han gjør her. Foto: Morten Haugseggen

Kim er utdannet sommelier: Se video fra første kurs ved Fjøsakademiet

– Det er noen som synes vi er fisefine på vin

Kim Waldahl Hasund er utdannet servitør med fagbrev fra Britannia i Trondheim. Han er også vinkelner – eller sommelier – utdannet ved To rom og kjøkken, også det i Trondheim. Nå har han startet ved Fjøsakademiet på Glåmos.Vinsmaking ved Fjøsakademiet med Kim Waldahl HasundVINSMAKING: Videoen over gir deg et lite innblikk i hvordan det er å være med på vinsmaking ved Fjøsakademiet. Kim Waldahl Hasund forteller om jobben som sommelier og hvordan han ser - og smaker - vin.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS