SOMMELIER: Kim Waldahl Hasund er utdannet vinkelner og sommelier. En viktig del av en vinsmakingskveld er å lytte til og svare på spørsmål fra gjestene, som han gjør her. Foto: Morten Haugseggen
Kim er utdannet sommelier: Se video fra første kurs ved Fjøsakademiet
– Det er noen som synes vi er fisefine på vin
Kim Waldahl Hasund er utdannet servitør med fagbrev fra Britannia i Trondheim. Han er også vinkelner – eller sommelier – utdannet ved To rom og kjøkken, også det i Trondheim. Nå har han startet ved Fjøsakademiet på Glåmos.Vinsmaking ved Fjøsakademiet med Kim Waldahl HasundVINSMAKING: Videoen over gir deg et lite innblikk i hvordan det er å være med på vinsmaking ved Fjøsakademiet. Kim Waldahl Hasund forteller om jobben som sommelier og hvordan han ser - og smaker - vin.
Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.
5 uker for
5 kroner
5,-
KJØP
Digital
1 måned
140,-
KJØP
Digital
3 måneder
450,-
KJØP
Komplett
1 år
1690,-
KJØP