Går til delfinalen:

Fem produkter fra Røros kan vinne

RØROS BRYGGERI: Elin Norvik og ålbygg Per Grindstad fra Røros Bryggeri i Martnashallen i Verket. Foto: Trond Haugan

Fem produkter fra Rørosmat kan vinne heder og ære i den store finalen i Det Norske Måltid.

Publisert Sist oppdatert

– Rørosmat sine produsenter er sterkt representert med hele fem produkter i ulike kategorier i delfinalene i Det Norske Måltid. Det bekrefter kvaliteten og posisjonen til Lokalmathovedstaden Røros. Det sier styreleder Maren Solvang Johnsen i Rørosmat i en pressemelding.

2–3. oktober kåres topp 3 i hver kategori fram til den store finalen i Stavanger 25. april 2025.

– I kategorien «Årets Ost» tar vi posisjon og er nominert med hele 2 av 5 oster, sier Johnsen videre.

Årets ost:

RørosOst Røkt Kvitost – Galåvolden Gård

Rausjødalsost – Galåvolden Gård

Årets drikke:

Røros Drikkeri – Perlende tyttebær – Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk

Årets meieriprodukt:

Røros Rømmegrøt økologisk – Rørosmeieriet

Årets øl:

Blueberry Sour – Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk

Det Norske Måltid  har etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger. Siden 2008 har DNM jobbet for å posisjonere norsk mat, med mål om å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

Powered by Labrador CMS