Inviterer til sommerkveld:

– For hele familien

SOMMERKVELD: Det lakker og lir mot høst. Fredag kveld inviteres det til en av sommerens siste arrangementer ved doktortjønna.

Folkemusikkgruppene Dalakopa og Småviltlaget inviterer i samarbeid med Rørosmuseet til sommerkveld ved Doktortjønna fredag. 

Publisert

– Det blir musikk, dans og sosialt samvær på tvers av generasjonene. Arrangementet er gratis for barn opptil 16 år, skriver Rørosmuseet i ei pressemelding. 

Fredag byr de inn til gammaldans på museumsområdet ved Doktortjønna. 

– Området ved Doktortjønna har tradisjon for å bli brukt til større arrangementer. Det har blant annet blitt arrangert onsdagsdans gjennom sommeren, konserter og andre dansearrangementer, står det i pressemeldinga. 

Fredag entrer orkestrene Dalakopa og Småviltlaget på scena. De har spilt sammen i henholdsvis 40 og 30 år, men sjeldent delt scene. 

– Etter å ha snakket om et mulig samarbeid i flere år, ser det nå endelig ut til at vi får det til. Betydninga disse to orkestrene har hatt som formidlere av immateriell kulturarv, og ikke minst Rørospolsen kan ikke verdsettes med ord, skriver arrangøren. 

Powered by Labrador CMS