Coop-butikkene i Brekken og Glåmos: 

Til topps i kåring

HEDRET: Ingunn Nilsgård og Jonathan Flatmo mottok pris for sine Coop Marked-butikker forrige torsdag. Butikksjefene er flankert av Torbjørn Skei, administrerende direktør til venstre og direktør for butikkdrift Kenneth Mannvik til høyre.

Både Coop Marked Brekken og Coop Marked Glåmos ble hedret med gjeve priser når Coop Midt-Norge sist torsdag skulle kåre de beste prestasjonene for 2023.

Publisert

Nærbutikkene i Brekken og Glåmos ble hedra med pris for både beste butikk og beste kundeservice forrige torsdag. 

Det opplyser Viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge, Bjørn Vik-Mo i en pressemelding. 

Coop Marked Brekken ble kåret til årets Marked-butikk 2023 i Coop Midt-Norge. Butikksjef Jonathan Flatmo ble klappet opp på scenen for å motta gavesjekk, blomster og diplom. 

– Jonathan og de ansatte har lagt ned en fantastisk innsats og skapt svært gode resultater. Jeg er imponert over gjengen på Brekken, dette er virkelig fortjent, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Kriteriene for årets butikk er lønnsomhet, svinn, effektivitet, ledelse av butikken, arbeidsmiljø og kundetilfredshet. 

Ingunn Nilsgård, butikksjef ved Coop Marked Glåmos, mottok prisen for være den butikken i Coop Midt-Norge som har den beste kundeservicen. 

Gjennom fjoråret sa 97,9 prosent av kundene ved Coop Marked Glåmos at de er fornøyde med servicen fra de ansatte. Dette er beste resultatet blant alle de 131 butikkene i Coop Midt-Norge. 

– Dette er virkelig en høythengende pris. Vi er eid av medlemmene, som også er våre kunder. Deres tilbakemeldinger betyr veldig mye for oss. Det er fantastisk å se hvordan Ingunn og hennes ansatte skaper gode kundeopplevelser, og at kundene setter så stor pris på det, sier Torbjørn Skei.

Grunnlaget for prisen er en nasjonal kundetilfredshetsundersøkelse som gjennomføres for samtlige Coop-butikker. 

Utdelinga skjedde på Scandic Lerkendal der 170 butikksjefer og ledere var samlet for å hedre fjorårets beste prestasjoner.

Powered by Labrador CMS