Spiller i Storstuggu:

Bjørn Eidsvåg til Røros

TIL RØROS: Bjørn Eidsvåg besøker Røros og Storstuggu fredag 7. mars 2025.

I mars neste år kommer Bjørn Eidsvåg til Røros og Storstuggu.

Publisert

Eidsvåg tar turen innom Røros med jubileumsturneen «Ingen veg tilbake». 

– Nå er det klart at turneen også vil by på hans første konsert på Røros på lang tid, når de spiller på Storstuggu fredag 7. mars, opplyser Røros konserter i ei pressemelding torsdag morgen. 

Tidligere i år fylte Eidsvåg 70 år i et fullsatt Oslo Spektrum, og jubileumsturneen har allerede rekordsalg med over 25.000 solgte billetter i god tid før den begynner 18. oktober.

– Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkliv, hvor han fortsatt spiller et stort antall konserter hvert eneste år i alle landets kriker og kroker, opplyser arrangøren.

Artisten sjøl sier følgende om konsertturneen: 

– «Ingen veg tilbake» er overskriften på min jubileumsturne i høst. Vi skal nok se oss litt over skuldrene, men blikket er først og fremst rettet framover. Vi ønsker å vise at vi er relevante både tematisk og musikalsk. Noen av mine sanger har jo fått et nytt liv ved yngre kollegers tolkninger, og vi skal se om ikke flere kan få det ved å «pusse dem opp» musikalsk. Historiene bak noen av mine mest populære sanger skal fortelles og dere skal få vite noe om motivene bak de nye. Jeg har hatt en lang og begivenhetsrik karriere og fått lov til å oppleve at noen av sangene mine nærmest har blitt folkeeie.

Verken Eidsvågs management eller arrangøren klarer å finne konkret informasjon om når sist artisten besøkte Røros, men i pressemeldinga opplyser Røros konserter at det nok er snakk om at han sist besøkte bergstaden for mellom 10 og 20 år siden.

Aldersgrense på konserten er 18 år. 

Powered by Labrador CMS