HOTELLDIREKTØR I BYGGEKAOS: Kenneth Ericson står stødig midt i store ombygginger og investeringer for Bergstadens Hotel. – Tida var inne for å satse, hvis ikke har ikke hotellet noen fremtid. Ingenting lever evig, sier han. Foto: Trond Haugan
HOTELLDIREKTØR I BYGGEKAOS: Kenneth Ericson står stødig midt i store ombygginger og investeringer for Bergstadens Hotel. – Tida var inne for å satse, hvis ikke har ikke hotellet noen fremtid. Ingenting lever evig, sier han. Foto: Trond Haugan

Tar dristige grep for å begrense matsvinn:

Fjerner buffeten

Når hotellet får en etterlengtet modernisering, er det ikke bare overflatene som bli nye. Hotellet vil begrense matsvinn og forbereder seg på en ny generasjon gjester. Da forsvinner buffeten.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS