Etterlyser ofre for teppesvindel

ETTERLYSER OFRE: Politiet i Trøndelag etterlyser mulige ofre for teppebedragerier etter at en bil ble stanset på E6 på Støren onsdag.

Trøndelag politidistrikt stansa onsdag ettermiddag to biler på E6 ved Støren og gjennomførte ransaking, i forbindelse med etterforskning av teppebedrageri. Nå etterlyser de mulige ofre for bedrageriene. 

Publisert

I bilen ble det i følge ei pressemelding fra Trøndelag politidistrikt gjort beslag i flere mobiltelefoner og funnet tepper som politiet mistenker kan knyttes til bedragerier i Trondheim og omegn, i tidsrommet fra 12. til 16. oktober.

 Bakgrunnen for aksjonen er at politiet har fått tips om at flere personer de siste dagene er kontakta via telefon av bedragere som tilbyr å levere ekte, persiske tepper av høy kvalitet for en rimelig penge. Deretter er kunden blitt forleda av disse.

- Vi har vært i kontakt med noen som er utsatt for bedrageriforsøk, men mistenker at det er flere. Om du fysisk har møtt det som kan være svindlere i forbindelse med teppekjøp i Trondheim eller omegn i tidsrommet fra 12. til 16. oktober, ønsker vi at du tar kontakt med oss, sier politiadvokat Christian Spets i Trøndelag politidistrikt.

Politiet kan kontaktes via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller telefonnummer 73 48 94 00.

Ingen er pågrepet, men flere personer har status som mistenkt i saken, og politiet etterforsker saken aktivt, skriver politiet i pressemeldinga. 

Personene som har status som mistenkt ble påtruffet i bilene som ble ransaka onsdag. Politiet ønsker ikke å gå ut med antall mistenkte, men etterforskninga så langt gir grunn til å tro at de som er utsatt for svindel er eldre personer fra 65 år og oppover.

Powered by Labrador CMS