STEMPLET SOM GAL: – Folk kan sikkert stemple oss som gale, men det går 20-30 trailere med laks til Europa hver dag. Å kaste på en pall sik på den lasten er genialt. Vi kommer ikke til å konkurrere ut laksen, men bli et supplement på delikatessedisken, sier Bjørn Sandnes. Foto: Marit Manfredsdotter
Sik fra Aursunden kan bli delikatesse i utlandet
Siken sliter med dårlig omdømme her i landet, men er en delikatesse i utlandet. – Nå starter arbeidet med å få siken fra Aursunden og resten av Norge ut på verdensmarkedet, og dette vil føre til lokale arbeidsplasser i distriktene, sier daglig leder i Rørosfisk AS, Bjørn Sandnes.
Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.
5 uker for
5 kroner
5,-
KJØP
Digital
1 måned
140,-
KJØP
Digital
3 måneder
450,-
KJØP
Komplett
1 år
1690,-
KJØP