STEMPLET SOM GAL: – Folk kan sikkert stemple oss som gale, men det går 20-30 trailere med laks til Europa hver dag. Å kaste på en pall sik på den lasten er genialt. Vi kommer ikke til å konkurrere ut laksen, men bli et supplement på delikatessedisken, sier Bjørn Sandnes. Foto: Marit Manfredsdotter
STEMPLET SOM GAL: – Folk kan sikkert stemple oss som gale, men det går 20-30 trailere med laks til Europa hver dag. Å kaste på en pall sik på den lasten er genialt. Vi kommer ikke til å konkurrere ut laksen, men bli et supplement på delikatessedisken, sier Bjørn Sandnes. Foto: Marit Manfredsdotter

Sik fra Aursunden kan bli delikatesse i utlandet

Siken sliter med dårlig omdømme her i landet, men er en delikatesse i utlandet. – Nå starter arbeidet med å få siken fra Aursunden og resten av Norge ut på verdensmarkedet, og dette vil føre til lokale arbeidsplasser i distriktene, sier daglig leder i Rørosfisk AS, Bjørn Sandnes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS