Believe er savna:

– Jeg har vært ute og lett overalt

SAVNET: Katta Believe er veldig savna av eier Anne Marie Røsten.

Katta Believe har vært savna fra hjemmet sitt på Mælan i snart to uker.

Publisert Sist oppdatert

Anne Marie Røsten savner katta si. Den har vært borte fra hjemmet øverst på Mælan siden søndag 18. august.

– Da gikk den ut for å lufte seg en liten tur, men hun kom aldri tilbake, og det er veldig ulikt Believe, for hun pleier ikke være ute lenge og er aldri ute om natta, forteller Røsten.

Believe, som nå har vært borte i snart to uker, er ei stor hunnkatt, hvit på magen og rødlig på ryggen.

– Hun er stor, ja. Det ser kanskje ut som om hun er gravid, men hun er overvektig. Believe er sterilisert samt chippet og tatovert i øret, sier eieren.

Kan være observert

Røsten har hengt opp plakater på Mælan, på alle oppslagstavler i Røros og på butikkene. Hun sier Believe betyr mye for henne og hun har gjort alt hun kan for å finne den.

– Jeg har vært ute og lett overalt, på stien ved elva, på Malmplassen og i gata, også om natta med lommelykt. Jeg har ringt til Røros taxi og til flere synske, de sier at hun vil bli funnet og at hun er i nærheten av hjemmet sitt.

Ta bilde og ring

Røsten har også fått et par tips fra rørosinger som mener de har sett den.

– En mener å ha sett henne i nærheten av Kvennhuset, en annen mener å ha sett henne i krysset ved Sjøbakken. Hun forsvant i retning Konstknektveien.

– Hva skal folk gjøre hvis de ser pusen?

– Ta gjerne bilde av den, så jeg kan se om det er henne, og ring meg på 913 22 907. Believe er veldig sky, hun er redd andre katter og hunder, opplyser Røsten, før hun avslutter:

– Hun er veldig savna.

Powered by Labrador CMS