GOD PÅ UTEMAT: Vauldalen Fjellhotell vant prisen for beste konsept da «Wild Food» var tema på årets Food Hackathon i Torsäng. F.v: Lauri Urkko, Niklas Sandbakken og Ann-Sofi Skott Svendsen. Foto: Fabienne Theiler
GOD PÅ UTEMAT: Vauldalen Fjellhotell vant prisen for beste konsept da «Wild Food» var tema på årets Food Hackathon i Torsäng. F.v: Lauri Urkko, Niklas Sandbakken og Ann-Sofi Skott Svendsen. Foto: Fabienne Theiler

Vant pris for beste «Wild Food»-konsept

Vauldalen Fjellhotell gikk helt til topps i Food Hackathon i Torsäng med konseptet «Konferanse i en slede». – Det var uventa, sier Ann-Sofi Skott Svendsen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS