LAGER NYTT PRODUKT: Restråstoffer hos småskalaprodusenter skal bli til et nytt dessertprodukt. Anita Galåen har tatt initiativ til og styrer prosjektet mens Rørosregionen Næringshage har fått i oppdrag å fasilitere og dokumentere prosessen. Her fra den første workshopen i Trevarefabrikken med bl.a. Sandra Masaitiene og Heidi Haugen Fra Galåvolden Gård, Tone Mjelvær Ruud og Olin Steinsvik fra næringshagen, Lars-Eric Granqvist fra Rørosmeieriet, Ingrid Bakken fra Nordli gård. Anita Galåen sitter nærmest kamera med ryggen til. Foto: Trond Haugan Foto: Trond Haugan
LAGER NYTT PRODUKT: Restråstoffer hos småskalaprodusenter skal bli til et nytt dessertprodukt. Anita Galåen har tatt initiativ til og styrer prosjektet mens Rørosregionen Næringshage har fått i oppdrag å fasilitere og dokumentere prosessen. Her fra den første workshopen i Trevarefabrikken med bl.a. Sandra Masaitiene og Heidi Haugen Fra Galåvolden Gård, Tone Mjelvær Ruud og Olin Steinsvik fra næringshagen, Lars-Eric Granqvist fra Rørosmeieriet, Ingrid Bakken fra Nordli gård. Anita Galåen sitter nærmest kamera med ryggen til. Foto: Trond Haugan Foto: Trond Haugan

Tømte tre tonn eggehvite i sluket:

– Nå vil hun lære hele landet å bruke rester

Et nytt samarbeid mellom lokalmatprodusenter skal skape et nytt, smakfullt produkt. Målet er at erfaringene skal kunne brukes over hele landet.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS