UNIK: Sammen med Håvard Klempe skaper Jørgen Dons, til venstre i bildet, unike retter for hver eneste popup-restaurant. Og hver rett består av mat med tilhørende drink og delt smakspalett. Aleksander Storm og Eline Haugan Bordvik har tidligere jobbet sammen med Håvard Klempe, og får mye av æren for at Klempe og Dons kommer til Røros. Foto: Morten Haugseggen
UNIK: Sammen med Håvard Klempe skaper Jørgen Dons, til venstre i bildet, unike retter for hver eneste popup-restaurant. Og hver rett består av mat med tilhørende drink og delt smakspalett. Aleksander Storm og Eline Haugan Bordvik har tidligere jobbet sammen med Håvard Klempe, og får mye av æren for at Klempe og Dons kommer til Røros. Foto: Morten Haugseggen

Ti unike retter, ti unike drinker:

– Som et unikt sirkus

Helga 23. – 25. september inviterer Klempe og Dons til popup-restaurant ved stallen i Kaffestuggu. Ti unike retter serveres sammen med ti like unike drinker. Alt er skreddersydd for anledning og råvarene er lokale.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er to år eller eldre. Noen opplysninger kan være utdaterte.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud. Se alle abonnementer her.

5 uker for
5 kroner

5,-

KJØP

Digital
1 måned

140,-

KJØP

Digital
3 måneder

450,-

KJØP

Komplett
1 år

1690,-

KJØP

Powered by Labrador CMS