Haltdalsrevyen regjenåpnet Heksem bru:

– Vi syntes det var en sørgelig og trist gjenåpning

GJENGEN: Denne gjengen sørget for en høytidelig og verdig regjenåpning og velsignelse av Heksem bru. I tilfeldig rekkefølge: Bård Egil Bakås, Maria Irene Evenås, Mari Bollingmo fra Haltdalen blås og vask, Alvhild Grønseth, Anne Christine Gaare, bedre kjent som Vår Herre, Oline Evenås Haugen, Lilja Grønli, Arnt Maurbakk, Lars Inge Maurbakk, Alma Sølverg, Ingrid Maurbakk, Per Morten Storlimo og Mari Bollingmo.

Haltdalsrevyen sørget for en "offisiell" regjenåpning – en reprise av gjenåpningen – av Heksem bru i Haltdalen, fordi gjenåpningen i starten av september hadde visse mangler.

Publisert Sist oppdatert

– Vi i Haltdalsrevyen så i lokapressen at ordføreren i Holtålen kommune reåpnet Heksem bru etter en omfattende reparasjon. Det syntes vi var et sørgelig og trist bilde. Her var det ikke noen norske flagg, det var ordfører uten ordførerkjede, det var ingen hornmusikk, det var ingen hurrarop, det var ingen frammøtte. Så da tok vi i Haltdalsrevyen ansvar og sa at dette må vi gjøre noe med, sa "ordfører" Bård Egil Bakås i en tale på "husmåssåsia" av Heksem bru.

Som sagt så gjort. De trommet sammen både revygjengen, medlemmer fra musikkorpset og frammøtte – sågar Vår Herre var med – og sørget for en offisiell regjenåpning av Heksem bru. Sistnevnte stod for snorkuttinga – med samekniv – og velsignelse av den nye brua.

– Vi legger vår hånd på denne bro som står her med ny rygg og gamle bein. På din ferd videre håper vi du får en god velsignelse og godkjenning av brukommisjonen. Amen, sa Vår Herre i åpningstalen.

GUD: Anne Christine Gaare, eller Vår Herre om du vil, velsignet nye Heksem bru. Lilja Grønli, til venstre, og Oline Evenås Haugen var drill- og duskepiker.
FLAGGBORGEN: Alvhild Grønseth, til venstre, Alvhild Grønseth og Bård Egil Bakås stod for flaggborgen.
MÅ MED: Hornmusikk må det være når ei ny bru skal åpnes – eller når ei skal regjenåpnes. Dagens hornblåsere var Arnt Maurbakk, Lars Inge Maurbakk, Alma Sølverg, Ingrid Maurbakk, Per Morten Storlimo og Mari Bollingmo, i tilfeldig rekkefølge.
Powered by Labrador CMS