Fjell-Ljom

Les e-avisa

Gallup

Synes du det var mye fyll under Rørosmartnan?

Notiser Vis alle

Trugetur til Vauldalskoia

Publisert: 27.02.2020 kl 09:33

Frivilligsentralens trugegjeng planlegger nå årets trugetur til Vauldalskoia tirsdag 10. mars med avgang fra Vauldalen Fjellhotell.– Turen går ...

Les hele

Minus 31 på Røros lufthavn

Publisert: 27.02.2020 kl 08:19

Klokka 06 torsdag morgen ble det målt 31,1 minusgrader på Røros lufthavn. Det viser de offisielle målingene til Metereologisk institutt. Ifølge ...

Les hele

Hotellsaken etterforskes fortsatt

Publisert: 24.02.2020 kl 14:43

Det pågår fortsatt etterforskning av hendelsen ved Røros Hotell i jula, hvor ei kvinne ble funnet hardt skadd i en trappeoppgang. – Saken er ...

Les hele

Søker om støtte til Hjem til jul-framvisning

Publisert: 24.02.2020 kl 10:12

Destinasjon Røros har søkt om støtte fra det kommunale næringsfondet i Røros kommune, for utgifter de hadde i forbindelse med framvisninga av ...

Les hele

Fly Røros

WF058

Fra
Oslo
Ankomst
27. feb kl 20:20
Status
Innstilt

WF057

Til
Oslo
Avgang
27. feb kl 16:05
Status
Avreist 27. feb kl 16:01

Tjenesten er levert av Avinor

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...