Fjell-Ljom

Notiser Vis alle

Nørbech Uren fikk stipend

Publisert: 21.10.2020 kl 11:45

Fredag kveld fikk Inger Nørbech Uren stipend på 10.000 kroner fra Bergljot og KES Lunds fond.– En flott representant for våre mange dyktig og ...

Les hele

Hommel og Dommel

Publisert: 20.10.2020 kl 10:10

Holtålen kommune ved kulturskolen og kulturkontoret arrangerer i samarbeid med Holtålen Frivilligsentral en kursserie hvor man kan lære seg en ny ...

Les hele

Fra «Artut» til alvor

Publisert: 20.10.2020 kl 09:46

Folkeakademiet Røros og Røros folkebibliotek har sammen med kulturskolen, voksenopplæringa, Ungdommens Hus, Røros kino og Artut kulturfest laget ...

Les hele

Biologiløypa til Holtålen

Publisert: 20.10.2020 kl 15:08

Fredag kommer biologistudenter fra NTNU til Hov skole for å gi elevene et innblikk i biologifaget. Det melder Institutt for biologi og ...

Les hele

Les e-avisa

Gallup

Det er for tiden ingen galluper åpne for avstemning.

Fly Røros

FL111

Fra
Oslo
Ankomst
21. okt kl 09:40
Status
Landet 21. okt kl 09:32

FL111

Til
Ørland
Avgang
21. okt kl 10:00
Status
Avreist 21. okt kl 09:52

Tjenesten er levert av Avinor

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...