Annonsering  |  Abonnement  |  Om oss  |  Vår historie  |  Kontakt oss  |  Linker
Lokalavisa for Røros i 132 år. 1886 - 2018
Torsdag 24. mai
 
Kjøp e-avis
Bestille abonnement?

Velg abonnementstype:

Jeg ønsker også abonnement på e-avis (kr 150,–)
Navn:

Adresse:

Postnr.:  Sted:

Telefon/e-post:

Send faktura til annen adresse (f. eks for gave)

 

24. mai
17. mai
Tidligere utgaver
Hent artikkelliste fra arkivet...
 
Søk i Fjell-Ljoms nyhetsarkiv:
 
Marte fordyper seg i sjokolade
Lrdag 7. april reiste Marte Knutsen Mikkelsen til Brussel, hvor hun gjennom det europeiske utplasseringsprogrammet Erasmus pluss skal jobbe ved et chocolaterie. - Det er en type kafe som kun jobber med sjokolade, forteller Knutsen Mikkelsen.

Tekst: Simen Meisdal

- De lager alt for hnd, ingenting er maskin-produsert. Jeg ble interessert i sjokolade etter at jeg startet som konditor-lrling ved Cafe Ni Muser i Trondheim. Belgia er sjokoladens hjemland, s jeg hadde n veldig lyst til reise dit for lre mer om sjokolade, forklarer Knutsen Mikkelsen.

Godt i gang med lretid
Hun startet p sitt andre r som lrling i februar.
- Jeg studerte restaurant og matfag p Strinda videregende skole i to r, og etter dette flger en lrling-tid p to r. Jeg reiser til Brussel som en del av mitt andre r som lrling, opplyser Knutsen Mikkelsen.
Planen er returnere til Norge 5. mai, og Knutsen Mikkelsen har ingen konkrete planer for veien videre etter tiden som lrling.

Drmmer om fransk konditori
- Men jeg har egentlig alltid hatt en drm om starte et konditori i Frankrike, vi fr se. Frst har jeg lyst til jobbe p et konditori der for se hvordan det er. Det blir enten det, eller at jeg fortsetter arbeidet med min bedrift Piece of Cake, som jobber med catering av kaker til ulike anledninger, sier Knutsen Mikkelsen.



© Alle rettigheter reservert Fjell-Ljom og AS Avisdrift.
Enhver kopiering av innholdet på disse sidene skal avtales med rettighetshaver.
Webutgaven publiseres av avisas redaksjon i system levert av Maxus Media